Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U noći 30. ožujka/1. travnja 2010. godine u Ivankovu, Bosutska 1, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije športsko-ribolovne udruge "Klenić" Ivankovo, kojom prilikom je otuđio metalnu kasu sa manjom količinom novca i manju količinu alkoholnih pića.

Foto: Ilustracija 


U protekla 24 sata od evidentiranih kaznenih djela na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- u noći 30. ožujka/1. travnja 2010. godine u Ivankovu, Bosutska 1, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije športsko-ribolovne udruge "Klenić" Ivankovo, kojom prilikom je otuđio metalnu kasu sa manjom količinom novca i manju količinu alkoholnih pića.

- u razdoblju od 29. ožujka do 1. travnja 2010. godine u Otoku, braće Radića 44, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo G.B. (1966.) iz Andrijaševaca, kojom prilikom je otuđio regal, stol sa stolicama, pločice, brodski pod i štednjak na kruto gorivo.

- u noći 27./28. ožujka 2010. godine u Soljanima, Matije Gupca bb u ugostiteljskom objektu "Babilon", nepoznati počinitelj je sa stola otuđio mobilni uređaj vlasništvo A.V. (1962.) iz Soljana.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.



Stranica