Prijem mladih policijskih službenika u PU vukovarsko-srijemskoj

Slika PU_VS/IMG_0002-prijem-prva fotka.jpg
Foto: PU vukovarsko-srijemska

1. travnja 2010. godine s početkom u 9 sati u Velikoj županijskoj vijećnici u Vinkovcima, od strane PU vukovarsko-srijemske organiziran je svečani prijem za polaznike koji su uspješno završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje POLICAJAC.

Tom prilikom, nazočnima se u ime Policijske uprave prigodnim riječima obratio načelnik Policijske uprave, gospodin Stipica Kuna.

U svom obraćanju, načelnika PU je polaznicima zaželio dobrodošlicu, čestitao na postignutom uspjehu tijekom školovanja, a potom se osvrnuo na bitne značajke policijskog poziva, s njihovim pravima i obvezama, te što se od njih kao policijskih službenika očekuje. Na kraju svog obraćanja, načelnik PU je svima zaželio puno uspjeha u njihovom daljnjem radu.

Nazočnima se potom obratila voditeljica Odsjeka kadrovskih poslova, gospođa Mirna Marić, koja im je pojasnila trajanje vježbeničkog staža i što ih sve očekuje tijekom trajanja istog.

Načelnik Odjela pravnih, financijskih i tehničkih poslova, gospodin Ivica Ćorluka, također je polaznicima čestitao na uspjehu te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Na kraju se pristupilo podjeli Rješenja o raspoređivanju na radna mjesta na području ove Policijske uprave, a ista je polaznicima uručio načelnik Odjela pravnih, financijskih i tehničkih poslova, gospodin Ivica Ćorluka.

 


Stranica