Kaznena djela

Slika PU_VS/napad_sakama.jpg

u razdoblju od 15 do 26. ožujka 2010. godine u Vukovaru, Zelena 60, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 20-godišnjakinje iz Vukovara otuđio manju količinu zlatnog nakita.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata od počinjenih kaznenih djela na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo:

- sinoć oko 21.15 sati u Bošnjacima, Ljudevita Gaja 23. ispred ugostiteljskog objekta "Remi", F.Š. (1990.) iz Bošnjaka, pod utjecajem alkohola (0,22 g/kg) sukobio se sa D.M. (1993.) također iz Bošnjaka, te mu zadao udarac čekićem u predjelu leđa. Kako bi smirio sukobljene osobe u sukob se umiješao M.L. (1990.) iz Bošnjaka, koji je od strane F.Š. zadobio udarac čekićem u predjelu glave. Ozlijeđenim osobama liječnička pomoć pružena je u Domu zdravlja Županja i OB Vinkovci, kojom prilikom su konstatirane lake tjelesne ozljede. Počinitelj se udaljio u nepoznatom smjeru, ali je nakon kraćeg vremena od strane policijskih službenika pronađen u obiteljskoj kući, te doveden u prostorije policije bez uporabe sredstava prisile. Zbog utjecaja alkohola smješten je u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, nakon čega će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

- u razdoblju od 15 do 26. ožujka 2010. godine u Vukovaru, Zelena 60, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 20-godišnjakinje iz Vukovara otuđio manju količinu zlatnog nakita i jedan fotoaparat, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.



Stranica