Kaznena djela

Slika PU_VS/novac01.jpg

u noći 9/10. ožujka 2010. godine u Ivankovu, Gorjani bb, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u bivšu ekonomiju PIK-a Vinkovci, kojom se trenutno koristi 25-godišnjak iz Ivankova, kojom prilikom je otuđio desetak janjića težine 20-35 kilograma.

Foto: Ilustracija 


U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo:

-         u noći 9/10. ožujka 2010. godine u Ivankovu, Gorjani bb, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u bivšu ekonomiju PIK-a Vinkovci, kojom se trenutno koristi 25-godišnjak iz Ivankova, kojom prilikom je otuđio desetak janjića težine 20-35 kilograma.

-         u noći 9/10. ožujka 2010. godine u Vukovaru, Olajnica 9, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u trgovinu "Konzum", kojom prilikom je otuđio manju količinu raznih vrsta cigareta, slatkiša i alkoholnih pića.

-         u noći 9/10. ožujka 2010. godine u Bogdanovcima, bana Josipa Jelačića 3, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u trgovinu "Boso", kojom prilikom je otuđio razne vrste cigareta, prehrambenih proizvoda i drugih artikala.

Policijski službenici ove Policijske uprave poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.



Stranica