Sigurnost prometa, javni red i mir, nasilje u obitelji

Slika PU_VS/policija01.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su ukupno dvije prometne nesreće, ukupno tri slučaja narušavanja javnog reda i mira, te jedan slučaj nasilničkog ponašanja u obitelji.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su ukupno dvije prometne nesreće, od kojih jedna sa ozlijeđenom osobom u Vinkovcima (jedna osoba lakše ozlijeđena) i jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u Vukovaru.

U istom vremenskom razdoblju, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su i ukupno tri slučaja narušavanja javnog reda i mira u Vukovaru, Vinkovcima i Antinskoj Mlaki, te jedan slučaj nasilničkog ponašanja u obitelji u Ivankovu. Protiv tri osobe podneseni su optužni prijedlozi za pokretanje prekršajnih postupaka nadležnim prekršajnim sudovima, sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su protiv dvije osobe podneseni optužni prijedlozi za pokretanje prekršajnih postupaka nadležnom prekršajnom sudu, sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.
 

 



Stranica