Završena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/uhicenik03.jpg

Od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske završen je niz kriminalističkih istraživanja nad više osoba zbog počinjenih više kaznenih djela.


Foto:
Ilustracija 

Od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske završena su slijedeća kriminalistička istraživanja:

1. nad dvojicom 26-godišnjaka iz Vinkovaca, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kazneno djelo Teške krađe na štetu 31-godišnjaka iz Vinkovaca, a koje su počinili u noći 18/19. studenog 2009. godine. Predmeti kaznenog djela bili su jedna kosilica i jedan trimer. Ukupna materijalna šteta nastala rečenim kaznenim djelom iznosi oko 2.500,00 kuna.

2. nad 26-godišnjakom i 25-godišnjakom iz Vinkovaca, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako su počinili kaznena djela Teška krađa na štetu 58-godišnjaka i 33-godišnjakinje iz Vinkovaca. Predmetni su kaznena djela počinili u noći 28/29. studenog 2009. godine i u vremenu od 30. studenog do 2. prosinca 2009. godine. Predmeti kaznenih djela su agregat, pumpa za navodnjavanje, dva bicikla, jedna aku bušilica, jedna obična bušilica, te dvije kutije sa raznim alatom. Ukupna materijalna šteta nastala rečenim kaznenim djelima iznosi oko 24.000,00 kuna.

Protiv počinitelja rečenih kaznenih djela slijede kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.


Stranica