Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

u noći 16/17. veljače 2010. godine u vremenu od 16 do 7 sati u Vinkovcima, Zalužje bb, nepoznati počinitelj je kroz otvor u žičanoj ogradi ušao u krug poduzeća "El-tel-friz".

Foto: Ilustracija 


U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo:

 

1.      u noći 16/17. veljače 2010. godine u vremenu od 16 do 7 sati u Vinkovcima, Zalužje bb, nepoznati počinitelj je kroz otvor u žičanoj ogradi ušao u krug poduzeća "El-tel-friz", vlasništvo 50-godišnjaka iz Vinkovaca, kojom prilikom je podesnim alatom otkinuo lokot na vratima kontejnera, te iz istog otuđio četiri motorna trimera, oko 150 litara motornog ulja i oko 30 litara hidrauličnog ulja. Policijski službenici ove Policijske uprave poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.

 

2.      jučer oko 00.50 sati u Bošnjacima, J.J.Strossmayera, od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske izvršen je nadzor osobnog automobila marke "Renault" vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 24-godišnjakinja iz Vođinaca. Tom prilikom je u prtljažniku vozila u PVC vrećici pronađeno ukupno 400 kutija raznih vrsta cigareta sa markicama Ministarstva financija Republike Bosne i Hercegovine. Predmetna je privedena u prostorije policije gdje je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo Izbjegavanje carinskog nadzora, zbog kojeg protiv iste slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica