Zapljena droge

Slika PU_VS/marihuana02.jpg

26. siječnja 2010. godine, kao ulazeći putnik u RH na MCGP Županja pristupio je muškarac rođen 1950.g. s dvojnim državljanstvom (RH i BiH), kod kojeg su izvršenom pretragom osobnog automobila.

Foto: Ilustracija 

26. siječnja 2010. godine, kao ulazeći putnik u RH na MCGP Županja pristupio je muškarac rođen 1950.g. s dvojnim državljanstvom (RH i BiH), kod kojeg su izvršenom pretragom osobnog automobila marke "Mercedes", registarskih oznaka Bosne i Hercegovine, u kojem je zatečen, djelatnici policije i carine pronašli u 4 paketa skriveno 1 kg i 100 grama droge tipa marihuana, a koja pretraga je izvršena temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je droga bila namijenjena narkotržištu Republike Hrvatske.

27. siječnja 2010.g. u poslijepodnevnim satima osumnjičeni je priveden   istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom, Zloupotrebe opojnih droga.



Stranica