Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

13. siječnja 2010. godine u vremenu od 9 do 12 sati, maloljetni hrvatski državljanin s područja Tovarnika je u Vukovaru, Trg Dražena Petrovića, iz športske dvorane, otuđio tri mobilna telefona vlasništvo dva punoljetna i jednog maloljetnog hrvatskog državljanina, svi s područja Vukovara.

 Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, od evidentiranih kaznenih djela, izdvajamo:

-         13. siječnja 2010. godine u vremenu od 9 do 12 sati, maloljetni hrvatski državljanin s područja Tovarnika je u Vukovaru, Trg Dražena Petrovića, iz športske dvorane, otuđio tri mobilna telefona vlasništvo dva punoljetna i jednog maloljetnog hrvatskog državljanina, svi s područja Vukovara. Nad počiniteljem je u prostorijama policije, uz nazočnost njegova oca, provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je počinio kazneno djelo Teška krađa, zbog čega protiv istog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.
 

-         u noći 17/18. siječnja 2010. godine u vremenu od 18 do 7 sati u Vinkovcima, Zvonarska 56, nepoznati počinitelj je iz stambene zgrade otuđio dva bicikla vlasništvo 43-godišnje hrvatske državljanke s područja Vinkovaca.


-         jučer, 17. siječnja 2010. godine u vremenu od 22 do 23.45 sati u Mirkovcima, J.J.Zmaja 69, nepoznati počinitelj je iz nezaključane obiteljske kuće vlasništvo 19-godišnjeg hrvatskog državljanina, otuđio prijenosno računalo.

 

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.



Stranica