Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U noći 5/6. siječnja 2010. godine u vremenu od 23 do 6 sati u Vinkovcima, Jurja Dalmatinca 5A, nepoznati počinitelj je komadom cigle razbio dva izlog stakla na ugostiteljskom objektu "Mozart".

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od evidentiranih kaznenih djela izdvajamo:
 

-         6. siječnja 2010. godine u Vinkovcima u ulici Ohridska, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske izvršena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi 37-godišnji hrvatski državljanin, kojom prilikom je pronađeno 0,70 grama opojne droge tipa "Heroin" i jedna automatska puška sa pet okvira i 143 komada streljiva cal 7,62 mm. Predmetni je priveden u prostorije policije gdje je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je isti počinio kaznena djela Zlouporaba opojnih droga i Nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 -         u noći 5/6. siječnja 2010. godine u vremenu od 23 do 6 sati u Vinkovcima, Jurja Dalmatinca 5A, nepoznati počinitelj je komadom cigle razbio dva izlog stakla na ugostiteljskom objektu "Mozart", vlasništvo 46-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Vinkovaca, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.


Stranica