Razbojništvo i Drska krađa u Vinkovcima

Slika PU_VS/policija05.jpg

21. prosinca 2009. godine oko 17.25 sati u Vinkovcima kneza Mislava 1, dvije maskirane muške osobe izvršile su kazneno djelo Razbojništvo u kladionici "Hrvatske lutrije" d.o.o.

 Foto: Ilustracija


U protekla 24 sata od kaznenih djela na području PU vukovarsko-srijemske, izdvajamo kaznena djela Razbojništvo i Drska krađa:

-         21. prosinca 2009. godine oko 17.25 sati u Vinkovcima kneza Mislava 1, dvije maskirane muške osobe izvršile su kazneno djelo Razbojništvo u kladionici "Hrvatske lutrije" d.o.o., na način da su zaprijetili smrću 25-godišnjoj uposlenici iz Vinkovaca i zatražili da im preda novac, što je ista i učinila, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru.

 -         21. prosinca 2009. godine oko 18.10 sati u Vinkovcima, Trg dr. Franje Tuđmana 2, nepoznati počinitelj je u zlatarskoj radnji vlasništvo 52-godišnjeg hrvatskog državljana iz Vinkovaca otuđio bistu sa zlatnim nakitom, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.
 

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.



Stranica