Teške krađe

Slika PU_VS/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske ecidentirana su tri kaznena djela Teških krađa.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske ecidentirana su tri kaznena djela Teških krađa:

-         17. prosinca 2009. godine oko 13 sati u Vukovaru, J.J.Strossmayera 9, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u uređaj za igre na sreću, tzv. rulet, vlasništvo tvrtke "Hrvatska lutrija – Admiral automat klub" iz Vukovara, kojom prilikom je otuđio 1 600,00 kuna. Poduzetim mjerama i radnjama od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske došlo se do saznanja kako je predmetno kazneno djelo počinio 27-godišnji hrvatski državljanin iz Vukovara. Isti je priveden u prostorije policije gdje je provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno postojanje osnovane sumnje kako je isti počinio kazneno djelo Teška krađa, zbog kojeg protiv njega slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

-         u vremenskom razdoblju od 15. do 17. prosinca 2009. godine u vremenu od 19 do 8 sati u Vinkovcima, Duga 61, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u servis vlasništvo 53-godišnje hrvatske državljanke iz Vinkovaca, kojom prilikom je otuđio pet rabljenih motornih pila i jednu rabljenu aku bušilicu.

-         u vremenskom razdoblju od 8. do 11. prosinca 2009. godine u vremenu od 16 do 7 sati u Ivankovu, Žrtava fašizma 17, nepoznati počinitelj je izvršio provalu u pomoćnu prostoriju obiteljske kuće vlasništvo 41-godišnje hrvatske državljanke iz Ivankova, kojom prilikom je otuđio kutiju sa raznim alatom.




Stranica