Završena kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/uhicenik02.jpg

3. prosinca 2009. godine od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske završena su kriminalistička istraživanja nad šest punoljetnih osoba ( četiri s područja Vinkovaca, te po jedna iz Sesveta i Pule) i dvije maloljetne osobe s područja Vinkovaca.

Foto: Ilustracija 

3. prosinca 2009. godine od strane policijskih službenika PU vukovarsko-srijemske završena su kriminalistička istraživanja nad šest punoljetnih osoba ( četiri s područja Vinkovaca, te po jedna iz Sesveta i Pule) i dvije maloljetne osobe s područja Vinkovaca, kojim je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da su predmetni počinili :

sedam kaznenih djela "Razbojništva" na štetu kladionice "Žderić" u Vinkovcima, dvije trgovine "Meštrović" u Vinkovcima, trgovine "Boso" u Vinkovcima, trgovine "Klara" u Nuštru, trgovine "Vinka" u Vinkovcima, trgovine "Patričar" u Vinkovcima,

jedno kazneno djelo "Razbojništvo u pokušaju" na štetu trgovine "Via" u Vinkovcima,

dva kaznena djela "Opće opasna radnja" izazivanjem požara na štetu jedne privatne osobe i jednog odvjetničkog ureda s područja Vinkovaca.


Predmet rečenih kaznenih djela bio je novac, a ukupna materijalna šteta nastala počinjenjem istih iznosi oko 40 500,00 kuna. Počinitelji su tijekom jučerašnjeg poslijepodneva uz kaznene prijave privedeni u Županijski sud u Vukovaru.



Stranica