Grafiti u Vukovaru

Slika PU_VS/uhicenik03.jpg

18. studenog 2009. godine u vremenu od 19 do 23 sata u Vukovaru u ulici Vladimira Nazora u blizini trgovine "Vupix", te ulici Ljudevita Gaja na bočnom zidu zgrade u kojoj se nalazi ugostiteljski objekt "The Best.

Foto: Ilustracija

18. studenog 2009. godine u vremenu od 19 do 23 sata u Vukovaru u ulici Vladimira Nazora u blizini trgovine "Vupix", te ulici Ljudevita Gaja na bočnom zidu zgrade u kojoj se nalazi ugostiteljski objekt "The Best", od strane nepoznatog počinitelja zelenim sprejem, štampanim latiničnim slovima, ispisani su grafiti neprimjerena sadržaja, različitih dimenzija.

Tijekom poduzimanja mjera i radnji, u koordinaciji sa policijskim službenicima PU osječko-baranjske, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske došli su do saznanja o osobnom automobilu marke "Audi" osječkih registarskih oznaka, vlasništvo 22-godišnjeg hrvatskog državljanina sa područja Osijeka. Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, izvršena je pretraga predmetnog osobnog automobila, kojom prilikom je u istom pronađena jedna doza spreja u boji. Zbog postojanja osnovane sumnje kako je počinio kazneno djelo Rasna i druga diskriminacija, isti je zajedno sa 22-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Osijeka, priveden u prostorije policije ove PU, te protiv istih slijede kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu. 



Stranica