Kaznena djela

Slika PU_VS/novac02.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo dva kaznena djela Teške krađe i jedno kazneno djelo Nezakonitog lova.

Foto: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo:

  • u noći 8/9. studenog 2009. godine u vremenu od 13 do 5.45 sati u Vukovaru, Kriva bara 1, nepoznati počinitelj je sa zadnje strane trgovine "Boso", na zidu prostorije skladišta načinio otvor, te ušao u unutrašnjost istog. Potom je nasilno otvorio vrata uredske prostorije, kojom prilikom je sa zida demontirao metalnu kasu u kojoj se nalazila veća količina novca.
  • u noći 24/25. listopada 2009. godine u vremenu od 12 do 7 sati na cesti Retkovci-Prkovci, nepoznati počinitelj je nasilno otvorio čep rezervoara za gorivo na radnom stroju-bageru, vlasništvo poduzeća "Vodoprivreda" Vinkovci, kojom prilikom je otuđio ukupno 100 litara diesel goriva, a potom se udaljio u nepoznatom smjeru.
  • u noći 8/9. studenog 2009. godine u vremenu od 00 do 9 sati u Otoku, šumski predjel "Bok", nepoznati počinitelj je najvjerojatnije pucanjem iz vatrenog oružja izvršio odstrjel jednog običnog jelena, starosti oko 4-5 godina i težine oko 170 kilograma, vlasništvo "Hrvatskih šuma, šumarija Vrbanja". Počinitelj se nakon što je izvadio utrobu, sa mesom i kožom udaljio u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznih djela.


Stranica