Kaznena djela

Slika PU_VS/novac02.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo kazneno djelo Razbojničke krađe i jedno kazneno djelo Krađe.

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo:

  • u noći 7/8. studenog 2009. godine u vremenu od 17.45 do 3.10 sati u Vukovaru, Istarska bb, nepoznati počinitelj ili više njih je uporabom tjelesne snage i guranjem ulaznih vrata u dvije obiteljske kuće vlasništvo V.Đ. (1951.) iz Vukovara, ista otvorio, ušao u unutrašnjost kojom prilikom je otuđio jedno prijenosno računalo, DVD kameru, tri mobilna uređaja, kreditnu karticu, osobne dokumente, te veću količinu zlatnog nakita. U vrijeme počinjenja kaznenog djela u kući se nalazio K.M. (1924.) iz Mikluševaca, koji zbog bolesti i starosti ne čuje i teško se kreće, a koji je od strane počinitelja fizički napadnut na način da su mu zadali više udaraca u glavu, nakon čega su se udaljili u nepoznatom smjeru. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u OB Vukovar, kojom prilikom su konstatirane lake tjelesne ozljede.
  • u noći 7/8. studenog 2009. godine u vremenu od 19.30 do 16 sati u Podrinju, Glavna bb, nepoznati počinitelj je došao do obiteljske kuće vlasništvo Z.V. (1927.), kojom prilikom je iz unutrašnjosti nezaključane pomoćne prostorije iz džepa jakne otuđio novčanik u kojem se nalazila manja količina novca u domaćoj i stranoj valuti.
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznih djela.


Stranica