Kaznena djela

Slika PU_VS/policija05.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo jedno kazneno djelo Krađe i jedno kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Foto: Ilustracija 

 

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela izdvajamo jedno kazneno djelo Krađe i jedno kazneno djelo Nedozvoljene trgovine :

  • u noći 29/30. rujna 2009. godine u vremenu od 22 do 6 sati u Vinkovcima, Marije Jurić Zagorke 19, nepoznati počinitelj je iz džepa hlača otuđio mobilni uređaj vlasništvo A.J. (1952.) iz Vinkovaca, a potom se udaljio u nepoznatom smjeru. Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovog kaznenog djela.
  • jučer, 4. studenog 2009. godine oko 7.05 sati u Vukovaru na Gradskoj tržnici, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske zatekli su J.N. (1938.) iz Borova kako prodaje cigarete bez nadzornih markica Ministarstva financija RH. Oduzete su ukupno 33 kutije raznih vrsta cigareta, a predmetna je uhićena i dovedena u prostorije policije. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje kako je J.N. počinila kazneno djelo Nedozvoljena trgovina, zbog čega protiv iste slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te obavijest o počinjenom prekršaju Carinskoj upravi, Carinarnici Vukovar.


Stranica