U pet prometnih nesreća sedam ozlijeđenih osoba

Slika PU_VS/fotka_prometna_1.jpg

20. na 21. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih četiri sa ozlijeđenim osobama i to dvije na raskrižju državne ceste Vukovar-Osijek sa županijskom cestom Bobota-Vera, te po jedna u Vinkovcima i Otoku, i jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u na županijskoj cesti Vinkovci-Rokovci.

 Foto: Ilustracija

20. na 21. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih četiri sa ozlijeđenim osobama i to dvije na raskrižju državne ceste Vukovar-Osijek sa županijskom cestom Bobota-Vera, te po jedna u Vinkovcima i Otoku, i jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u na županijskoj cesti Vinkovci-Rokovci. Ukupno je nastradalo sedam osoba, od kojih su dvije zadobile teške, a pet osoba lake tjelesne ozljede. Od prometnih nesreća izdvajamo:

  • 20. kolovoza 2009. godine oko 15.15 sati na raskrižju državne ceste Vukovar-Osijek i županijske ceste Vera-Bobota dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Gojko M. (1964) iz Bobote upravljao je osobnim automobilom marke "VW Golf" vukovarskih registarskih oznaka županijskom cestom Bobota-Vera u smjeru državne ceste Vukovar-Osijek. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, do raskrižja sa državnom cestom Vukovar-Osijek, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaza u odnosu na županijsku cestu Bobota-Vera, nije propustio osobni automobil marke "VW Passat" osječkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ivan O. (1966.) iz Osijeka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila marke "VW Golf" u prednju desnu bočnu stranu osobnog automobila marke "VW Passat", te odbacivanja istog na osobni automobil marke "VW Polo" vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Renato V (1974.) iz Nuštra. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je Elvira O. (1990.) iz Osijeka, dok su lake tjelesne ozljede zadobili Iva V. (1974) iz Nuštra, Ružica Č. (1945.) iz Čokadinci, te Jelena O. (1990.) iz Osijeka.
  • 20. kolovoza 2009. godine oko 19.30 sati u Otoku u ulici Vladimira Nazora dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom. Marko G. (1987.) iz Otoka upravljao je motociklom marke "Gillera Runer" vinkovačkih registarskih oznaka ulicom Vladimira Nazora iz smjera ulice J.J.Strossmayera u smjeru ulice Kolodvorske. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine kretanja osobini ceste (zavoj u lijevo), izgubio je nadzor nad upravljačem istog, te sletio s kolnika. Tom prilikom došlo je do udara motociklom u ogradu na kolnom ulazu parkirani osobni automobil, a potom do pada na tlo. Uslijed udara i pada, vozač motocikla zadobio je teške tjelesne ozljede.


Stranica