Šest prometnih nesreća - tri osobe ozlijeđene

Slika PU_VS/fotka_prometna.jpg

17. na 18. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno šest prometnih nesreća, od kojih dvije sa ozlijeđenim osobama, te četiri prometne nesreće sa materijalnom štetom.

17. na 18. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno šest prometnih nesreća, od kojih dvije sa ozlijeđenim osobama u Iloku i na raskrižju južne obilaznice grada Vinkovaca i županijske ceste Vinkovci-Rokovci, te četiri prometne nesreće sa materijalnom štetom od kojih dvije u Vinkovcima, te jedna u Iloku i na državnoj cesti Vinkovci-Županja. Ukupno su nastradale tri osobe, od kojih je jedna zadobila teške, a dvije osobe lake tjelesne ozljede. Od prometnih nesreća izdvajamo:

17. kolovoza 2009. godine u 20.10 sati u Iloku u ulici dr. Franje Tuđmana ispred ugostiteljskog objekta "Croatia" dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom. Ivan R. (1953.) iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom marke "Ford Scorpio" osječkih registarskih oznaka ulicom dr. Franje Tuđmana. Dolaskom do mjesta prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila uvjetima prometa (slaba vidljivost na kolniku), došlo je do udara prednjim dijelom osobnog automobila u pješaka Aleksandra A. (1935.) iz Iloka, koji je prelazio kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Uslijed udara vozila i pada na kolnik, pješak je zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica