U prometnoj nesreći ozlijeđene četiri osobe

3. na 4. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana je ukupno jedna prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama na županijskoj cesti Babina Greda-Štitar. Ukupno su nastradale četiri osobe, od kojih je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe lake tjelesne ozljede.

3. na 4. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana je ukupno jedna prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama na županijskoj cesti Babina Greda-Štitar. Ukupno su nastradale četiri osobe, od kojih je jedna osoba zadobila teške, a tri osobe lake tjelesne ozljede. Od prometnih nesreća izdvajamo:

  •  3. kolovoza 2009. godine oko 07.45 sati na županijskoj cesti Babina Greda-Štitar dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Anica K. (1973.) iz Gundinaca upravljala je osobnim automobilom marke "VW Golf" slavonsko-brodskih registarskih oznaka navedenom županijskom cestom. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom osobinama ceste (zavoj u desno), izgubila je nadzor nad upravljačem vozila, kojom prilikom je došlo do slijetanja vozila u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je suvozač u osobnom automobilu Jozo M. (1962.) , dok su vozačica, te putnici u istom Iljo M. (1991.) i Katarina M. (1993.), svi iz Gundinaca, zadobili lake tjelesne ozljede. Protiv Anice K. slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica