Prometne nesreće

2. na 3. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih dvije sa ozlijeđenim osobama na državnoj cesti Županja-Bošnjaci i u Vinkovcima, te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom, od kojih dvije na autocesti Bregana-Bajakovo kod Lipovca te jedna u Vukovaru.

2. na 3. kolovoza 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih dvije sa ozlijeđenim osobama na državnoj cesti Županja-Bošnjaci i u Vinkovcima, te tri prometne nesreće sa materijalnom štetom, od kojih dvije na autocesti Bregana-Bajakovo kod Lipovca te jedna u Vukovaru. Od prometnih nesreća izdvajamo:

  • 2. kolovoza 2009. godine oko 16.40 sati na državnoj cesti Županja-Bošnjaci dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Senad D. (1972), državljanin Bosne i Hercegovine upravljao je pod utjecajem alkohola (1,12 g/kg) osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka državnom cestom Županja-Bošnjaci. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, vršio je radnju pretjecanja osobnog automobila županjskih registarskih oznaka, a da se nije uvjerio da takovu radnju može učiniti bez opasnosti po ostale sudionike u prometu, a u trenutku kada ga je upravljajući motociklom vinkovačkih registarskih oznaka pretjecao Josip Đ. (1974) iz Mirkovaca. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela motocikla u zadnja lijeva vrata osobnog automobila, te slijetanja motocikla u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač motocikla, dok je suvozačica na istom, Katica V. (1969) iz Vinkovaca, zadobila lake tjelesne ozljede. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Stranica