Krađe bicikla, zlatnine i novca

U noći 16./17. srpnja 2009. godine u Vinkovcima, J.J.Strossmayera 10, nepoznati počinitelj je iz hola stambene zgrade otuđio bicikl, dok je 11. srpnja 2009. godine na autocesti Bregana-Bajakovo, odmorište "Babina Greda", nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila, vlasništvo turskog državljanina (1981), otuđio veću količinu novca u stranoj valuti...

U noći 16./17. srpnja 2009. godine u Vinkovcima, J.J.Strossmayera 10, nepoznati počinitelj je iz hola stambene zgrade otuđio bicikl vlasništvo A.J. (1974) sa područja grada Vinkovaca, a potom se udaljio u nepoznatom smjeru.

Isto tako, 11. srpnja 2009. godine na autocesti Bregana-Bajakovo, odmorište "Babina Greda", nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila, vlasništvo turskog državljanina (1981), otuđio veću količinu novca u stranoj valuti, zlatninu, mobilni aparat i putnu ispravu, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska i procesuiranja počinitelja ovih kaznenih djela.


Stranica