Prometne nesreće

21. na 22. srpnja 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom, tri sa ozlijeđenim osobama, te jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom. Ukupno je nastradalo 11 osoba.

21. na 22. srpnja 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća, od kojih jedna sa smrtno stradalom osobom na državnoj cesti Mirkovci-Stari Jankovci, tri sa ozlijeđenim osobama u Vinkovcima, Antinu i na državnoj cesti Mirkovci-Stari Jankovci, te jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom u Vinkovcima. Ukupno je nastradalo 11 osoba, od kojih je jedna osoba smrtno stradala, dvije osobe su zadobile teške, dok je osam osoba zadobilo lake tjelesne ozljede. Od prometnih nesreća izdvajamo:

  • 21. srpnja 2009. godine u 8.30 sati na državnoj cesti Mirkovci-Stari Jankovci dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom. Slavko V. (1974) sa područja grada Vinkovaca, upravljao je neregistriranim motociklom marke "Suzuki" na kojem se kao putnik nalazio Marko G. (1966) državljanin Bosne i Hercegovine, državnom cestom Mirkovci-Stari Jankovci iz smjera Mirkovaca u smjeru Starih Jankovaca. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, nakon čega je došlo do slijetanja u odvodni kanal i udara u kolni prilaz zemljanom putu. U prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla, dok je suvozač zadobio teške tjelesne ozljede.
 
  • 21. srpnja 2009. godine u 11 sati na državnoj cesti Mirkovci-Stari Jankovci dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Marko Đ. (1938) sa područja mjesta Nijemci, upravljao je osobnim automobilom marke "Peugeot" vinkovačkih registarskih oznaka državnom cestom Mirkovci-Stari Jankovci iz smjera Mirkovaca u smjeru Starih Jankovaca. Dolaskom do mjesta prometne nesreće, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, kojom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila marke "Peugeot" u zadnji dio osobnog automobila marke "Hyundai", vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao Slaven M. (1982) sa šireg područja grada Vinkovaca. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je putnica u osobnom automobilu marke "Peugeot" Eva Đ. (1933) sa područja Nijemaca, dok su lake tjelesne ozljede zadobili vozači osobnih automobila, te putnici u osobnom automobilu marke "Hyundai" , Sanja N. (1980) sa područja Starih Jankovaca i beba (2009) sa područja grada Vinkovaca.


Stranica