Jedna osoba teško, a dvije lakše ozlijeđene u prometnim nesrećama

7. na 8. srpnja 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirane su ukupno dvije prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama u Vukovaru i na državnoj cesti Bošnjaci-Posavski Podgajci.

7. na 8. srpnja 2009. godine, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirane su ukupno dvije prometne nesreće sa ozlijeđenim osobama u Vukovaru i na državnoj cesti Bošnjaci-Posavski Podgajci. Ukupno su nastradale tri osobe, od kojih je jedna zadobila teške, a dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozljede.   

7. srpnja 2009. godine oko 09.15 sati u Vukovaru, K.A.Stepinca bb dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.   Milka V. (1977) iz Vukovara upravljala je osobnim automobilom marke "VW Polo" vukovarskih registarskih oznaka parkirališnim prostorom ulice K.A.Stepinca. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustila pješakinju Katarinu L. (1947) iz Vukovara, koja je na obilježenom pješačkom prijelazu prelazila kolnik. Uslijed udara vozila i pada na kolnik, pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv vozačice osobnog automobila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 


Stranica