U protekla 24 sata, u nezakonitom prelasku državne granice zatečena četvorica stranaca

Slika PU_VS/Protuzakonit prijelaz drzavne granice/Termovizijska kamera - ručna.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja nezakonitog prelaska državne granice, zatečena su četvorica stranaca. 

 Foto: ilustracija

 U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, u dva slučaja nezakonitog prelaska državne granice, zatečena su četvorica stranaca i to: 

  • Jučer,  28. kolovoza u 12.30 sati, u Vinkovcima, na željezničkom kolodvoru, zatečen je i uhićen 26-godišnji državljanin Pakistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.
  • Jučer,  28. kolovoza u 17.50 sati, u Vinkovcima, u naselju Lapovci, zatečena su i uhićena trojica državljana Afganistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.


Stranica