U protekla 24 sata evidentirano 5 prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća i to u Štitaru, Privlaci, Tordincima, Županji i Babinoj Gredi.  

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća i to u Štitaru, Privlaci, Tordincima, Županji i Babinoj Gredi. U prometnim nesrećama u Županji i Babinoj Gredi nastupila je materijalna šteta, u prometnim nesrećama u Privlaci i Tordincima, dvije osobe zadobile su lajke tjelesne ozljede, dok je u prometnoj nesreći u Štitaru jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, o čemu priopćujemo:

Dana  20. kolovoza 2011. godine u 19.30 sati, izvan mjesta Štitar, na županijskoj cesti ŽC 4218, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 33-godišnji Štitarčanin zadobio teške tjelesne  ozljede.

33-godišnjak, upravljao je motociklom marke „Suzuki“, županjskih registarskih oznaka iz smjera Štitara u smjeru Babine Grede. Dolaskom u neposrednu blizinu mjesta događaja, brzinu motocikla nije prilagodio osobinama kolnika ( zavoj u lijevo), uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom i sletio u odvodni kanal, gdje je uslijed pada zadobio prijelom kosti lopatice.

Protiv 33-godišnjaka, dostavljen je optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Županju, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti na cestama, kao i obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Županji.



Stranica