Bajakovo: U dva slučaja pronađeno 57 tableta sa popisa opojnih droga

Slika PU_VS/Droga/tablete4.jpg

U protekla 24 sata, na području policijske uprave, evidentirane su dvije kažnjive radnje iz domene kriminaliteta droga u kojima je pronađeno ukupno 57 tableta sa popisa opojnih droga.

 Foto: ilustracija

 U protekla 24 sata, na području policijske uprave, evidentirane su dvije kažnjive radnje iz domene kriminaliteta droga i to:

  •  Jučer, 15. kolovoza u 8,10 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila, marke „Fiat“, slovenskih registarskih oznaka, kod 23-godišnjeg makedonskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 30 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnik nije imala liječničku dokumentaciju.
  •  Jučer, 15. kolovoza u 9,35 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila, marke „Volkswagen Golf“, srpskih registarskih oznaka, kod 52-godišnjeg srpskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 27 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnik nije imala liječničku dokumentaciju.

23-godišnji makedonski i 52-godišnji srpski državljani dovedeni su uz optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Vinkovcima radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.



Stranica