Borovo: Dječak u prometu teško tjelesno ozlijeđen

Slika PU_VS/Prometne/biciklista.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća i to u Borovu, Opatovcu, Jarmini, Vukovaru i Vinkovcima, u kojima je bilo ozlijeđenih osoba.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet  prometnih nesreća i to u Borovu, Opatovcu, Jarmini, Vukovaru i Vinkovcima. U prometnoj nesreći u Opatovcu jedna osoba je zadobila lake tjelesne ozljede, u prometnim nesrećama u Jarmini, Vukovaru i Vinkovcima nastupila je materijalna šteta, dok je u prometnoj nesreći u Borovu jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, o čemu detaljnije priopćujemo:

Jučer, 8. kolovoza u 19.45 sati, u Borovu u ulici Augusta Cesarca, dijete 13-to godišnji Norvežanin, upravljao je biciklom bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina, prilikom čega na glavi nije koristio zaštitnu kacigu. Dolaskom do križanja s Školskom ulicom, polukružno je okrenuo bicikli prilikom čega je izgubio ravnotežu i pao na kolnik uslijed čega je zadobio teške tjelesne ozljede glave, zbog kojih je prevezen u Klinički bolnički centar u Osijek.

Dostavljeno je posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru.



Stranica