Markušica: Utvrđeni provalnici u zgradu općine

Slika PU_VS/Objekti/Opcina Markusica.JPG

U protekla 24 sata, policijski službenici Policijske postaje u Vinkovcima, dovršili su dva kriminalistička istraživanja, kojom prilikom su pronađeni počinitelji dva kaznena djela teške krađe.. 

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata, policijski službenici Policijske postaje u Vinkovcima, dovršili su dva kriminalistička istraživanja, kojom prilikom su pronađeni počinitelji dva kaznena djela teške krađe, o čemu detaljnije priopćujemo:

  • Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 33-godišnjim i 45-godišnjim Vinkovčanima, utvrđeno je da su dana 27. srpnja 2011. godine u 22 sata došli u polje „Prodanovci“, nedaleko od izletišta „Sopot“ u Vinkovcima, gdje su sa motornog agregata koji služi za navodnjavanje zemljišta otuđili akumulator, i pokušali otuđiti dizel gorivo kada su uočeni od strane čuvara, da bi se potom s akumulatorom udaljili s polja. 33-godišnjak i 45-godišnjak kazneno su prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe. 
  • Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 14-godišnjom Ostrovčankom te prema troje djece iz Markušice, utvrđeno je da su dana 1. kolovoza 2011. godine u noćnim satima došli do zgrade Općine Markušica u Markušici, gdje su kroz slabo zatvoren prozor ušli u unutrašnjost općine, nakon čega su isprevrtali namještaj i dokumentaciju, te otuđili četiri svežnja sa 22 ključa sobnih vrata i jednu bocu vina, čime je Općini Markušica pričinjena manja materijalna šteta.14-godišnjakinja je kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe, dok je prema troje djece dostavljena obavijest o počinjenju kaznenog djela Centru za socijalnu skrb u Vinkovcima.


Stranica