U protekla 24 sata, 8 stranaca u nezakonitom prelasku državne granice

Slika PU_VS/Protuzakonit prijelaz državne granice/protuzakonit_prelazak_uhićenje.jpg

 U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva nezakonita prelaska državne granice u kojima je uhićeno 8 stranih državljana.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva nezakonita prelaska državne granice u kojima je uhićeno 8 stranih državljana i to: 

  • Jučer,  24. srpnja u 13.40 sati, na državnoj cesti Tovarnik - Ilača, zatečena su i uhićena četvorica državljana Pakistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.
  • Jučer,  24. srpnja u 23.50 sati, u polju između Tovarnika i Lovasa, zatečena su i uhićena četvorica državljana Afganistana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su nezakonito prešli državnu granicu Republike Hrvatske, zbog čega je doneseno Rješenje o protjerivanju iz RH, određena zabrana ulaska i boravka u RH, te je  pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.


Stranica