Na Bajakovu i Tovarniku, bugari zatečeni u krijumačrenju cigareta

Slika PU_VS/Krijumčarenja/kriumčarenje cigareta.jpg

U protekla 24 sata, na području PU Vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva slučaja izbjegavanja carinskog nadzora, pri čemu je pronađeno ukupno  1749 kutija cigareta.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata, na području PU Vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva slučaja izbjegavanja carinskog nadzora i to:

  •  Jučer,  10. srpnja u 2.15 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici  kontrolom osobnog automobila, marke „Opel Calibra“, bugarskih registarskih oznaka, izrazili su sumnju u preinaku rezervoara za gorivo i krijumčarenje cigareta. Izvršenom pretragom, u rezervoaru automobila, kao i iza tapecirunga vrata pronađeno je ukupno 787 kutija cigareta marke „Victory“, „King“ i „Lucky strike“, s nadzornom markicom ministarva financija Republike Srbije. 26-godišnji, 31-godišnji, 34-godišnji i 40-godišnji bugarski državljanin uz kaznenu prijavu dovedeni su na Općinski sud u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Izbjegavanje carinskog nadzora. 
  • Jučer,  10. srpnja u 6.10 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Tovarnik“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici  kontrolom teretnog automobila, marke „Ford tranzit“, bugarskih registarskih oznaka, izrazili su sumnju u preinaku podnice vozila i krijumčarenje cigareta. Izvršenom pretragom, u duplom podu automobila, kao i iza tapecirunga vrata pronađeno je ukupno 962 kutija cigareta marke „Victory“, i „Lucky strike“, s nadzornom markicom ministarva financija Republike Srbije.  27-godišnji  bugarski državljanin uz kaznenu prijavu doveden je u Općinski sud u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela Izbjegavanje carinskog nadzora.


Stranica