Vinkovci: Skrivio prometnu u kojoj je zadobio TTO opasne po život

Slika PU_VS/Prometne/2.jpg

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća u kojima je šestero osoba lako tjelesno ozlijeđeno. jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je pet prometnih nesreća i to dvije u Vinkovcima, Boboti, Andrijaševcima i Gunji. U tri prometne nesreće u Boboti, Andrijaševcima i Vinkovcima šestero osoba je lako tjelesno ozlijeđeno, u prometnoj nesreći u Gunji, nastupila je materijalna šteta, a u prometnoj nesreći u Vinkovcima, na raskrižju državne ceste D-46 i ulice Josipa Kozarca, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede opasne po život, o čemu detaljnije priopćujemo:

 Jučer, 10. srpnja u 21.15.sati, U Vinkovcima, na križanju državne ceste D-46 i ulice Josipa Kozarca, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 63-godišnji Vinkovčanin zadobio teške tjelesne ozljede, opasne po život. 63-godišnjak, upravljao je osobnim automobilom marke „Volkswagen Golf“, vinkovačkih registarskih oznaka, te se kretao ulicom Josipa Kozarca iz pravca polja u smjeru centra grada Vinkovaca. Dolaskom do križanja s državnom cestom D-46, svoje vozilo nije zaustavio, već se nastavio kretati kroz križanje, kojom radnjom je oduzeo prednost prolaza osobnom automobilu marke „Kia“, vinkovačkih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji Vođinčanin, krećući se državnom cestom D-46 od Genscherove ulice u smjeru Osijeka, uslijed čega je 27-godišnjak svojim automobilom udario u automobil 64-godišnjaka.

 Protiv 63-godišnjaka Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen je optužni prijedlog, kao i posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu  u Vinkovcima.



Stranica