Dva kaznena djela zlouporabe opojnih droga

Slika PU_VS/Droga/droga_ u_ epruveti.jpg

U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva kaznena djela Zlouporabe opojnih droga i to pronalazak stabljike i 71 sjemenka indijske konoplje te 150 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su dva kaznena djela Zlouporabe opojnih droga i to:

  •  Jučer, 6. srpnja u Vukovaru, prilikom pretrage stana i drugih prostorija 21-godišnjeg Vukovarca, pronađena je jedna stabljika i 71 sjemenka  indijske konoplje, zbog čega je 21-godišnjak kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga. 
  • Danas, 7. srpnja u 1.40 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila, marke „Peugeot“ slovenskih registarskih oznaka, kod 44-godišnjeg srpskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 150 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju. 44-godišnji srpski državljanin, uz kaznenu prijavu dovedena je u Općinski sud  u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga.


Stranica