U protekla 24 sata, dvije prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama

Slika PU_VS/Prometne/13.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće i to u Županji, Vinkovcima, Starim Mikanovcima i Retkovcima, u kojima dvije osobe teško tjelesno ozljeđene.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri  prometne nesreće i to u Županji, Vinkovcima, Starim Mikanovcima i Retkovcima. U prometnoj nesreći u Retkovcima nastupila je materijalna šteta, u prometnoj nesreći u Starim Mikanovcima, jedna osobe zadobila je lake tjelesne ozljede, dok su u prometnim nesrećama u Županji i Vinkovcima, dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, o čemu detaljnije priopćujemo:

  •  Jučer, 26. lipnja u 13.30 sati, u Županji, Josipa Juraja Strossmayera 4, 19-godišnji Županjac, upravljao je osobnim automobilom marke „Volkswagen Golf“, županjskih registarskih oznaka u smjeru centra grada. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza uslijed neprilagođene brzine, udario je u 61-godišnjaka iz Županje, koji je u tom trenutku prelazio kolnik preko pješačkog prijelaza, pri čemu je 61-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede. ( rupturu mišića desne natkoljenice).
  • Jučer, 26. lipnja u 21 sat, na županijskoj cesti 4192 (Rokovci-Vinkovci), kod Bazjaša, 47-godišnji Vinkovčanin, upravljao je osobnim automobilom marke „Citroen Saxo“, vinkovačkih registarskih oznaka u smjeru mjesta Rokovaca. Dolaskom do mjesta prometne nesreće 47-godišnjak nije prilagodio brzinu svoga vozila, stanju kolnika ( zavoj u lijevo), uslijed čega je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio u lijevi odvodni kanal uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila na krov. Tom prilikom teške tjelesne ozljede  ( rasjekotina glave, prijelom ključne kosti i lopatice ), zadobila je 27-godišnja putnica u vozilu iz Rokovaca, dok suvozačica iz Vinkovaca nije ozlijeđena.

19-godišnji Županjac i 47-godišnji Vinkovčanin kazneno su prijavljeni nadležnim Općinskim državnim odvjetništvima radi počinjenja kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće.



Stranica