Pronađene tablete na granici RH

Slika PU_VS/Droga/tablete4.jpg

U protekla 24 sata, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku,  u osobnim stvarima pronađeno ukupno 230 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari.

 Foto: ilustracija

 Jučer, 15. lipnja u 7,45 sati, i danas 16. lipnja u 2.40 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila registarskih oznaka Velike Britanije, i autobusa srpskih registarskih oznaka, kod 22-godišnjeg britanskog  državljana i 55 godišnje srpske državljanke u osobnim stvarima pronašli su ukupno 230 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

55-godišnja srpska državljanka kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dok je 22-godišnji britanski državljanin, uz kaznenu prijavu doveden u Općinski sud u Vinkovcima radi počinjenja kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga.



Stranica