Uspješno dovršena dva kriminalistička istraživanja

Slika PU_VS/Predmeti i sredstva kd-a/specimen_prva.jpg

U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj pronađen počinitelj teške krađe iz stana u Vinkovcima i krađe ženske torbice s mobitelom u Lovasu.

 Foto: ilustracija

 U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj dovršena su dva kriminalistička istraživanja i to:

  •  Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili su da je 28-godišnjak iz Vinkovaca, u razdoblju od 23. do 30. travnja ove godine u Vinkovcima, iz stana 32-godišnjakinje otuđio putovnicu, dva mobitela, zlatni nakit i razni električni alat, čime je oštećenoj pričinio materijalnu štetu od 15 000,00 kuna.Zbog počinjenog kaznenog djela Teške krađe, 28-godišnjak je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.
  • Policijski službenici Policijske postaje Tovarnik, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili su da su 16-godišnjak iz Lovasa i 17-godišnjak iz Vinkovaca, dana 16./17. travnja od 21 do 3 sata,  u Lovasu, u kafe baru, iskoristili nepažnju 20-godišnjakinje iz Opatovca,otuđivši joj torbicu u kojoj se nalazio mobitel, marke „Samsung“ pričinivši joj materijalnu štetu od 2 700,00 kuna.Zbog počinjenog kaznenog djela Krađe, maloljetni 16-godišnjak i 17-godišnjak kazneno su prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.


Stranica