Zlouporaba opojnih droga

Slika PU_VS/Droga/droga_ u_ epruveti.jpg

Prekjučer, 7. svibnja u 22,10 sati, na MCGP„Bajakovo“, i jučer, 8 svibnja pri ulazu u Republiku Hrvatsku, pronađeno 8 sjemenki indijske konoplje i ukupno 240 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

 Prekjučer, 7. svibnja u 22,10 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom autobusa makedonskih registarskih oznaka, kod 30-godišnje makedonskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su 8 sjemenki indijske konoplje. 30-godišnjak je uz optužni prijedlog, dovedena u Prekršajni sud u Vinkovcima, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

 Jučer, 8 svibnja u 7.45 i 13.20 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila marke „Opel Astra“, njemačkih registarskih oznaka i osobnog automobila „Mercedes“, švicarskih registarskih oznaka, kod 49-godišnje bosanskohercegovačke državljanke i 43-godišnjeg makedonskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 240 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.49-godišnja bosanskohercegovačka državljanka i 43-godišnji makedonski državljanin uz Optužni prijedlog, dovedeni su u Prekršajni sud u Vinkovcima, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga



Stranica