Ponovno pronađene tablete na graničnom prijelazu

Slika PU_VS/Droga/tablete4.jpg

Jučer, 4. svibnja u 13.30 sati, na MCGP „Županja“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  pronašli su ukupno 325 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

 Jučer, 4. svibnja u 13.30 sati, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Županja“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom dva autobusa bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kod 43-godišnje bosanskohercegovačke državljanke i 48-godišnje hrvatske državljanke, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 325 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 43-godišnja bosanskohercegovačka državljanka uz kaznenu prijavu, dovedena je u Općinski sud u Županji, zbog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dok se protiv 48-godišnje hrvatske državljanke kaznena prijava radi istog kaznenog djela, dostavlja redovnim putem Općinskom državnom odvjetništvu u Županji.



Stranica