Pronađeni počinitelji krađe vrtnih patuljaka

Slika PU_VS/Krađe/Patulji pred kućom.jpg

Policijski službenici pronašli počinitelje koji su u razdoblju od 23. do 25. travnja 2011. godine iz dvorišta obiteljskih kuća u Vinkovaca te i Županji, otuđili oko 70-ak lampi i solarnih svjetiljki, oko 110 ukrasnih betonskih i plastičnih figurica patuljaka, košarica, pčela, žaba i slične betonske galanterije.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Policijski službenici Policijskih postaja Županja i Vinkovci s ispostavom Markušica, proveli su kriminalističko istraživanje, nad tri hrvatske državljanke iz zapadnog dijela Županije vukovarsko-srijemske  , čime je utvrđeno da su u razdoblju od 23. do 25.  travnja 2011. godine iz dvorišta obiteljskih kuća 42-godišnjaka i 36-godišnjaka iz Vinkovaca te 36-godišnjakinje iz Županje, otuđili oko 70-ak lampi i solarnih svjetiljki, oko 110 ukrasnih betonskih i plastičnih figurica patuljaka, košarica, pčela, žaba i slično, čime su oštećenima pričinili ukupnu materijalnu štetu od 4 500,00 kuna.

 Protiv 39-godišnje majke , 15-godišnje kćerke podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Vukovaru, dok je protiv druge 13-godišnje kćerke dostavljena obavijest odvjetništvu i Centru za socijalnu skrb.



Stranica