Evidentirana četiri kaznena djela iz domene općeg kriminaliteta

Slika PU_VS/Krađe/Lovačka kuća u šumi.JPG

U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj evidentirana su četiri kaznena djela i to provale u prostorije skladišta Hrvatskih šuma, krađa torbice s dokumentima, mobitelom, fotografskim aparatom i novčarsko bankarskim karticama , krađe novčanog iznos te ouzimanja drvenog čamca. 

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj evidentirana su  četiri kaznena djela i to:

  •  Dana 27./28. travnja, od 15 do 7 sati, u Markušici u šumskom predjelu „Tomin hrast“, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije skladišta Hrvatskih šuma, iz kojeg je otuđio, dizel gorivo, traktorske dijelove i razni alat, pričinivši materijalnu štetu od 8 000,00 kuna.
  • Jučer, 28. travnja, u 10.20 sati, u Vinkovcima u prodajnom prostoru prodavaonice obuće, nepoznati počinitelj, iskoristio je nepažnju kupca, otuđivši torbu s dokumentima, mobitelom, fotografskim aparatom i novčarsko bankarskim karticama , čime je oštećenu 56-godišnjakinju iz Vukovara oštetio za 6 000,00 kuna. 
  • Jučer, 28. travnja, oko 15 sati, u Vinkovcima iz kancelarija vinkovačkog poduzeća, nepoznati počinitelj, iskoristio je nepažnju 42-godišnjeg vlasnika iz Vinkovaca, otuđivši novčani iznos od  6 500,00 kuna. 
  • U razdoblju od 01. veljače do 27. travnja 2011. godine, u Rajevu Selu, sa rijeke Save nepoznati počinitelj, odvezao je drveni čamac , pričinivši oštećenom 30-godišnjaku iz Drenovaca materijalnu štetu od 5 500,00 kuna. Pretragom lijeve obale rijeke Save, čamac je pronađen privezan uz obalu nizvodno. Oštećeni ne želi kazneni progon protiv nepoznatog počinitelja kaznenog djela Oduzimanja tuđe pokretne stvari.


Stranica