Pronađeni počinitelji krađe novca iz kuće, mobitela i alkoholnog pića

Slika PU_VS/Svašta/policajac02.jpg

 U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj dovršena su tri kriminalistička istraživanja te su otkriveni počinitelji krađe novca iz kuće u Privlaci, krađe mobitela u Vinkovcima i krađe alkoholnog pića u Županji.

 Foto: ilustracija

 U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj dovršena su tri kriminalistička istraživanja i to:

  •  Policijski službenici Policijske postaje Otok, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdili su da je troje hrvatskih državljana  54-godišnjakinja iz Kladara, 34-godišnjakinja i 19-godišnjak iz Pitomače , 19. travnja ove godine u Privlaci za vrijeme pružanja usluga masaže 69-godišnjoj Privlačanki, iskoristivši njenu nepažnju, otuđili novac od 30 000,00 kn, zbog čeka su kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, radi počinjenog kaznenog djela Krađe.
  •  Policijski službenici Policijske postaje Županja, proveli su kriminalističko istraživanje, nad četvoricom hrvatskih državljana  i to dvojicom 24-godišnjaka, 20-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Županje, nakon čega je utvrđeno da su sva četvorica u razdoblju od 01.siječnja do 19. travnja 2011. godine iz skladišta alkoholnog pića u Županji otuđili 30-ak punih gajbi piva, 50-ak promotivnih majica  i veću količinu ostalog sitnog promotivnog materijala ( upaljači, kemijske olovke, otvarači,…) , čime su oštećenoj pivovari iz Županje pričinili materijalnu štetu od 6 000,00 kuna.Sva četvorica državljana RH kazneno su prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela Krađe.
  • Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci s ispostavom Markušica, proveli su kriminalističko istraživanje, prema 13-godišnjem djetetu, nakon čega je utvrđeno da je dana 25. siječnja 2011. godine iz prostorija osnovne škole u Vinkovcima otuđilo mobitel na štetu 46-godišnjeg Vinkovčanina, kojom prilikom je nastupila materijalna šteta od 1 250,00 kuna.Zbog počinjenog kaznenog djela Krađe, dostavljeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Vukovaru, kao i obavijest Centru za socijalnu skrb.


Stranica