Počinitelji provaljuju u kuće u izgradnji, trafostanice,groblja,...

Slika PU_VS/Objekti/groblje.JPG

U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj evidentirana su četiri kaznena djela Teške krađe .

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata, u PU vukovarsko-srijemskoj evidentirana su četiri kaznena djela Teške krađe i to:

  •  U razdoblju od 15. do 26. travnja, u Mirkovcima, iz kuće u izgradnji, nepoznati počinitelj otuđio je električni bojler, produžne električne kabele i građevinski materijal – vapno, pričinivši 39-godišnjem, Privlačaninu, materijalnu štetu od 3 000,00 kn.
  •  U razdoblju od 1. do 26. travnja, u Vinkovcima, sa gradskog groblja u ulici Andrije Kačića Miošića, nepoznati počinitelj sa spomenika obitelji Babić, otuđio je brončano poprsje generala Otmara Babića, a koji je evidentiran kao spomenik kulture, čime je Gradu Vinkovcima pričinio, za sada ne utvrđenu materijalnu štetu.
  • U razdoblju od 21. do 26. travnja, u Babinoj Gredi, nepoznati počinitelj izvršio je krađu dizel goriva iz tri radna stroja , pri čemu je vinkovačkoj tvrtci pričinio materijalnu štetu od 3 000,00 kn.
  • U razdoblju od 22. do 26. travnja, u Sotinu, iz trafostanice, nepoznati počinitelj otuđio je bakrene vodove niskonaponske mreže, čime je tvrtci s područja grada Vukovara pričinjena materijalna šteta koja će se naknadno utvrditi.

Policijski službenici poduzimaju kriminalistička istraživanja u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja.



Stranica