Tablete na granici

Slika PU_VS/Droga/tablete.jpg

Jučer, 26. travnja u 15.00 i 15.30 sati, na Međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima „Županja“ i „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  pronašli su ukupno 881 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 Jučer, 26. travnja u 15.00 i 15.30 sati, na Međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima „Županja“ i „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom osobnog automobila „VW Passat“ njemačkih i osobnog automobila „VW Tourage“ makedonskih registarskih oznaka, kod 24-godišnjeg bosanskohercegovačkog i 51-godišnjeg makedonskog državljanina, u osobnim stvarima pronašli su ukupno 881 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 24-godišnji bosanskohercegovački i 24-godišnji makedonskog državljanin uz Optužni prijedlog dovedeni su u nadležne Prekršajne sudove radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.



Stranica