Dvije prometne nesreće u kojim je biciklista zadobio TTO

Slika PU_VS/Prometne/3.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije prometne nesreće i to u Cerni i Posavskim Podgajcima. U prometnoj nesreći u Cerni jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su dvije  prometne nesreće  i to u Cerni i Posavskim Podgajcima. U prometnoj nesreći u Cerni jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, o čemu izvješćujemo:

 Jučer, 26. travnja, u 12,30 sati, u mjestu Cerna na križanju ulica Radičeve ,Štrosmajerove i odvojka ulice Kralja Tomislava, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 71-godišnjak iz Cerne kao vozač bicikla zadobio teške tjelesne ozljede.

 Prometna nesreća se dogodila na način što je 71-godišnjak, pod utjecajem alkohola upravljao biciklom ulicom Kralja Tomislava, te dolaskom do križanja, nije zaustavio bicikli i propustio osobni automobil marke „Opel astra“, županjskih registarskih oznaka, kojim je u tom trenutku upravljao 72-godišnji Županjac, iako je to bio dužan učiniti, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u biciklistu i obaranja bicikliste na kolnik. U prometnoj nesreći biciklista je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma nožnog zgloba zbog čega je zadržan na liječenju.

 Protiv 71-godišnjeg bicikliste dostavljen je Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Županji zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica