Biciklista u Županji teško ozlijeđen u prometu

Slika PU_VS/Prometne/3.jpg

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća i to dvije u Vukovaru, dvije u Vinkovcima, te jedna prometna u Županji, Vođincima i Bajakovu. U prometnim nesrećama u Vođincima i Vukovaru, dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, dok je u prometnoj nesreći u Županji jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirano je sedam prometnih nesreća  i to dvije u Vukovaru, dvije u Vinkovcima, te jedna prometna u Županji, Vođincima i Bajakovu. U prometnim nesrećama u Vođincima i Vukovaru, dvije osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede, dok je u prometnoj nesreći u Županji jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

 Jučer, 20. travnja u 10.40 sati u Županji, u ulici Mladena Čatića ispred kbr. 6, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 66-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

 Prometna nesreća se dogodila na način, što se 28-godišnjak iz Gradišta, upravljajući teretnim automobilom marke „Mercedes“, županjskih registarskih oznaka, uključivao u promet sa kolnog ulaza, vožnjom unazad, pri čemu je tovarnim sandukom udario u 66-godišnjeg biciklistu, koji se kretao kolnikom ulice Mladena Čatića. Uslijed udara i pada na kolnik, 66-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede u vidu prijeloma rebara i prsta desne ruke.

 Očevid na mjestu prometne nesreće obavljen je od strane policijskih službenika ove PU, nakon kojeg je protiv 28-godišnjaka dostavljena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Županji, zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće.



Stranica