U prometu ozlijeđen 11-godišnjak

Slika PU_VS/Prometne/6.jpg

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometnih nesreća i to tri u Vukovaru te jedna prometna na županijskoj cesti 4167 Retkovci-Prkovci. U prometnoj nesreći u Vukovaru, jedna osobe je zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok je u prometnoj nesreći na županijskoj cesti između Retkovaca i Prkovaca, jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometnih nesreća  i to tri u Vukovaru te jedna prometna na županijskoj cesti 4167 Retkovci-Prkovci. U prometnoj nesreći u Vukovaru, jedna osobe je zadobile teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok je u prometnoj nesreći na županijskoj cesti između Retkovaca i Prkovaca, jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Izdvajamo prometnu nesreću u Vukovaru:

 Jučer, 17. travnja oko 11.00 sati u Vukovaru, na raskrižju Ulica  bana Josipa Jelačića – Hrvatske nezavisnosti – Našičke, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 11-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

 Prometna nesreća se dogodila na način, što se 66-godišnja Vukovarka, upravljajući osobnim automobilom marke „Ford fiesta“, vukovarskih registarskih oznaka, dolaskom do pješačkog prijelaza na mjestu prometne nesreće, nije zaustavila osobni automobil, kako bi propustila 11-godišnjeg Vukovarca, koji je započeo prelaziti kolnik Ulice bana Josipa Jelačića, već ga je osobni automobilom oborila na pješačkom prijelazu, nakon čega je nastavila vožnju prema centru Vukovara. Ozlijeđenom 11-godišnjaku konstatirana je teška tjelesna ozljeda ( napuknuće potkoljenice), te je otpušten na kućnu njegu. Nakon 10-ak minuta, počiniteljica, sa vozilom vratila se na mjesto prometne nesreće.

 Očevid na mjestu prometne nesreće obavljen je od strane policijskih službenika ove PU, nakon kojeg je protiv 66-godišnjakinje vozačice dostavljena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru, zbog počinjenih kaznenih djela Izazivanja prometne nesreće i Nepružanje pomoći osobi koja je teško tjelesno ozlijeđena u prometnoj nesreći.



Stranica