Tablete na graničnim prijelazima

Slika PU_VS/Droga/tablete3.jpg

U protekla 24 sada, na Međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima „Bajakovo“ i „Županja“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  u osobnim stvarima pronašli je ukupno 163 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sada, na Međunarodnim cestovnim graničnim prijelazima „Bajakovo“ i „Županja“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom autobusa makedonskih registarskih oznaka te osobnog automobila švicarskih registarskih oznaka, kod 47-godišnje hrvatske državljanke i 60-godišnjeg bosanskohercegovačkog državljanina, u osobnim stvarima pronađeno je ukupno 163 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 Protiv 47-godišnje hrvatske državljanke podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dok je 60-godišnjak uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Županji zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.



Stranica