Pronađene tablete na granici

Slika PU_VS/Droga/tablete.jpg

 U protekla 24 sada, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima u osobnim stvarima putnika pronašli ukupno 392 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 U protekla 24 sada, na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“, pri ulazu u Republiku Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima  kontrolom dva autobusa makedonskih i jednog srpskih registarskih oznaka te osobnog automobila bugarskih registarskih oznaka, kod četvorice putnika:  56-godišnje srpske državljanke, 30 i 42-godišnjih makedonskih državljanina te 54-godišnje makedonske , u osobnim stvarima pronađeno je ukupno 392 kom. tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnici nisu imali liječničku dokumentaciju.

 Protiv 56-godišnje srpske državljanke i 30-godišnjeg makedonskog državljanina podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela Zlouporabe opojnih droga, dok su 54-godišnji i 52-godišnji makedonski državljanin uz optužni prijedlog dovedeni u Prekršajni sud u Vinkovce zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.



Stranica