Otkriven počinitelj pucnjave u kafe baru u Vukovaru

Slika PU_VS/Objekti/kafe bar.jpg

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, tijekom proteklog dana, pronašli su počinitelja koji je pucao iz vatrenog oružja u kafe baru u Vukovaru.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

 Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, tijekom proteklog dana,  uspješno su završili kriminalističko istraživanja povodom pronalaska počinitelja pucanja iz vatrenog oružja u kafe baru u Vukovaru i to kako slijedi:

 Kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da je tridesetšestogodišnji J. B. iz Vukovarka, u alkoholiziranom stanju, jučerašnjeg dana oko 1.00 sati, iz pištolja kojeg nepovlasno posjeduje, ispalio jedno streljivo u monitor računala u prostoru kafe bara na području Vukovara, za vrijeme dok se u kafe baru nalazilo najmanje 50-ak osoba, prilikom čega je oštećenom tridesetšestogodišnjem S. V. iz Vukovara  pričinjena materijalna šteta u iznosu od 1 000,00 kn. U pucanju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Protiv tridesetšestogodišnjaka dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru radi počinjenog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica