Dovršena dva kriminalistička israživanja

Slika PU_VS/Objekti/skladište elektromotora.jpg

Tijekom proteklog dana, policijski službenici otkrili su počinitelje provale u skladište i pogon u Vukovaru, iz kojeg su otuđili dva kalema sa električnim kabelima, te počinitelja krađe šest rolo bala sijena, iz Iloka.

 Foto: PU vukovarsko-srijemska

Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, tijekom proteklog dana,  uspješno su završili dva kriminalistička istraživanja povodom pronalaska počinitelja ukupno dva kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta i to kako slijedi:

  •  Kriminalističkim istraživanjem poduzetim na području Policijske postaje Vukovar, utvrđeno je da su dvadesetšestogodišnja Vukovarka, tridesetšestogodišnji i šezdesetogodišnji Vukovarac te dvadesetosmogodišnji Borovčanin izvršili provalu u skladište i pogon u Vukovaru, iz kojeg su otuđili dva kalema sa električnim kabelima, čime je oštećenom poduzeću iz Vukovara, pričinjena materijalna šteta u iznosu od 25 000,00 kn. Počinitelj je uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.
  • Kriminalističkim istraživanjem poduzetim na području Policijske postaje Ilok, utvrđeno je da je četrdesetšestogodišnjak iz Šarengrada, u Iloku, u periodu od 23. veljače do 28. veljače, počinio kazneno djelo Krađe na štetu četrdesetsedmogodišnjaka iz Iloka, otuđivši šest rolo bala sijena, čime je pričinio materijalnu štetu od      4 000,00 kn. Protiv počinitelja dostavljena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u  Vukovaru.


Stranica